Standby Workteam

Affärsområdeschef

Erlandsson Bygg i Syd ingår i den privatägda Erlandssonkoncernen som har mer än 2000 medarbetare och omsätter mer än 7 miljarder kronor. Erlandsson Bygg i Syd har idag verksamhet i hela Skåne. Företaget fortsätter att växa i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Idag arbetar ca 200 drivna Erlandssonare i detta gedigna företag och med en årlig omsättning på mer än 700Mkr är de en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Huvudkontoret finns i Malmö och lokalkontoren finns nära kunderna i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.
Läs mer på: https://erlandssonbygg.se/


Erlandsson Bygg i Syd fortsätter sin expansion och söker Affärsområdeschef till Malmö, Lund eller Eslöv

Erlandsson Bygg söker en ny Affärsområdeschef som vill vara med och vidareutveckla verksamheten i Syd genom att etablera ett nytt affärsområde.

Vill du ansvara för ett nytt affärsområde i ett byggbolag i tillväxt? Vill du som Affärsområdeschef få det bästa av två världar? Både den större byggkoncernens muskler och det mindre entreprenörsstyrda bolagets självständighet och egna ansvar? Då har vi den stora möjligheten för dig!

Du erbjuds ett omväxlande och spännande arbete under stort eget ansvar i ett bolag med tydliga värderingar och korta beslutsvägar, rollen rapporterar direkt till VD. Du kommer att få vara med och fortsätta bygga mot visionen: Att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. För att nå denna så arbetar vi aktivt med att utveckla och implementera våra värdegrunder Personlig, Laganda och Ansvarsfull. Erlandssonare är ett begrepp som företaget är mycket stolta över och stor vikt läggs vid att utveckla detta genom yrkeskunniga medarbetare, öppen kommunikation, positivt arbetsklimat med god teamkänsla och möjligheter att utvecklas

Ditt ansvar:

Affärsområdeschefens huvudsakliga uppgift är att fokusera på verksamhetens lönsamhet, effektivitet och kvalitet samt stärka vår ställning på den lokala marknaden. Detta görs genom att bearbeta både befintliga och nya kunder samt att vidareutveckla befintliga och nya medarbetare.

Din profil:

Vi söker dig med gedigen chefserfarenhet från byggbranschen. Du har varit chef i minst 10 år och har under minst 5 av dessa varit chef över chefer. Du har ett kommersiellt fokus, stark drivkraft samt en välutvecklad förmåga att leda och entusiasmera andra ledare. Du är ledaren som går från ord till handling och du är alltid mån om att vara ett föredöme. Du är en entreprenör i ditt sätt att tänka och arbeta. Du är rak, ärlig och arbetar fokuserat med att hitta nya, kreativa och tekniska lösningar. Du har en mycket god kommunikativ förmåga, är en relationsbyggare och fäster stor vikt vid att utveckla dina affärsmässiga relationer.

Erlandsson Bygg strävar efter att vara branschens mest attraktivaste arbetsgivare och värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Det sätts också värde på att vara personlig och värnar om medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det i denna roll.

Heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Flexibel arbetstid. Fast lön. Förmånsbil.

I denna rekrytering samarbetar Erlandsson Bygg med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin Standby Workteam, tel 0733 763 988 eller Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel 0708-772816.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se