Standby Workteam

Byggnadskonstruktör / CAD projektör - Ängelholm

Familjeägda Haaks Stenhus, grundades 1990 av Per Haak. Affärsidén är att på en konkurrensutsatt marknad, skapa sunt boende i stenhus för människor med uttalade behov och stark känsla för personlig design och hög kvalitet. Marknaden utgör både styckebyggda småhus och grupphus på egenexploaterad mark i samarbete med kommuner och privata markägare. Vår verksamhet är geografiskt koncentrerad till Skåne, Halland och Småland. Företagsgruppen har ca 35 anställda, en årsproduktion på cirka 30-40 hus och är marknadsledande i vår nisch.

För mer information gå gärna in på www.haaksstenhus.se


Arbetsuppgifter

Som konstruktör arbetar du med projektering av våra stenhus, framförallt villor, grupphus och brf. Det dagliga CAD-arbetet innebär kontakter med våra säljare, arkitekter och underkonsulter inom installationsföretagen. Viss kontakt krävs också med våra hantverkare och leverantörer av byggvaror. Du tar ansvar för ditt arbete och håller tidsplaner. Du kommer att ingå i ett team där alla är beroende av varandra för att kunna driva projekten framåt.

Ansvarsområden anpassas utefter dina erfarenheter och kunskaper för att skapa bästa förutsättningar för din introduktion och utveckling. Företaget kan erbjuda dig stöttning och kompetensutveckling genom ett fritt och stimulerande arbete med god hjälp från kollegor och samarbetspartners med mångårig erfarenhet i branschen. Byggbranschen är i en förändringsfas mot mera hållbart byggande och vi ser många fördelar med vårt byggsätt och att vi tillsammans kan utvecklas ytterligare mot en hållbar värld.

Din profil

Ingenjörsutbildning inom byggnadsteknik eller motsvarande samt branscherfarenhet. Du har goda kunskaper i AutoDesk/CAD, beräknings och dimensioneringsprogram och kan självständigt utföra grundläggande konstruktionshandlingar och beräkningar. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Körkort.

Du är strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga. Du gillar att jobba med flera projekt samtidigt. Du har lätt för att samarbeta både internt och externt.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Goda villkor.

I denna rekrytering samarbetar Haaks Stenhus med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast via länken nedan. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se